Microsoft Azure

Hvad er Azure og Hvordan Kan Det Gavne din Forretning

Microsoft Azure er en tjeneste, der udbydes af Microsoft, og som tidligere var kendt som Windows Azure. Azures funktion er dybest set, at være et sted for internetbaseret databehandling – det vi også kalder cloud computing. Det er en måde at gøre det lettere at dele filer og information til enkeltpersoner og grupper af mennesker. Du kan med sikkerhed øge produktiviteten i din virksomhed ved at bruge Azure, hvis du ikke allerede benytter dig af skyen. Azure vil kunne spare dig både både tid og penge, og det er sund fornuft, fra et forretningsperspektiv, at benytte sig af de muligheder, Cloud giver os. De største tjenester, der er behov for i it-sektoren, som eksempelvis IaaS og PaaS, stilles til rådighed af Azure. Microsofts løsning er blandt de toprangerede platforme til cloud computing i verden. Jo mere du bruger Azure, jo mere vil du begynde at elske det.

Styresystemet der ligger bag Microsoft Azure, er ansvarlig for Fabric Layer-funktionaliteten. Denne bruges som funadment for, at Microsoft Azure kan levere en virtualiseringstjeneste, der benytter sig af Hyper-V og Windows Server 2008. En udvikler kan forbinde til Azure-tjenesterne ved hjælp af en API, der sættes til rådighed af Microsoft Azure. Azure kan tale sammen med blandt andet Eclipse, Microsoft Visual Studio og Git.
Der er mange spektakulære funktioner, som forretningsfolk og organisationer sætter pris på ved Azure. Udover cloud computing, kan man også drage fordel af følgende Azure funktioner:

• Alle styresystemer, frameworks, sprog og værktøjer som C, C + +, Java, Windows, Linux, Oracle, SQL og mange flere, understøttes af Azure.
• Azure kræver ikke noget eksternt eller særligt miljø for integration. Det tilpasser sig automatisk det nuværende IT-miljø.
• Microsoft sørger for at sikre data og information med de førende standarder i industrien.
• Microsoft Azure kan håndtere alt fra små arbejdsbyrder, og til meget tunge processer. Der kan skaleres op fra det ene minut til det andet. Tjenesterne er tilgængelige 24x7, og de fleste processer foregår fuldstændig automtaisk.
• Sammenlignet med andre, lignende, ydelser fra topleverandører, er Azure ganske brugervenligt. Det har derudover en fleksibelt prisklasse på de forskellige tjenester. Du skal kun betale for de ting, du bruger.
• Azure er tilgængeligt i de fleste lande, og Microsoft udvider løbende. Det betyder, at enhver forretningsorganisation eller enkeltperson kan få de fantastiske fordele der er ved Azure.
• Du kan nemt gemme store mængder data og information på Azure. Du kan derefter få adgang til dem når som helst, og hvor som helst. Du kan endda gendanne eventuelle tabte data.

Nu har du fået en hurtig introduktion, til de forskellige funktioner, som Microsoft Azure kan tilbyde dig og din virksomhed. Der er mange flere ting, som du vil komme til at sætte pris på efter at have brugt Azure. Azure kan med sikkerhed øge produktiviteten i din nuværende virksomhed, og til en yderst fordelagtig pris.